Zaštita okoliša


Budući da zaštita okoliša za poduzeće predstavlja visoku vrijednost, H-metal svojim poslovanjem teži minimalnom utjecaju na okoliš. To se vrši kroz proizvodni proces koji ne zagađuje okolinu, montažu krovova koji ne utječe na zagađenje okoliša, recikliranje materijala iz proizvodnog procesa, upotrebu recikliranog papira i smanjenje ispisa na samo one stavke koje su nužne u poslovanju.
Društveno odgovornim poslovanjem sudjelujemo u sve važnijoj zaštiti okoliša i potičemo zaposlenike da i u privatno vrijeme paze na svoje postupke u vidu zaštite okoline u kojoj djeluju.


Ova stranica koristi funkcionalne, statističke i nužne kolačiće, a u postavkama preglednika ih možete konfigurirati. Kolačići omogućuju brže i ugodnije pregledavanje stranica. Internet stranica ne može pristupiti podacima za koje niste odobrili pristup. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo, a za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića molimo Vas da kliknete na poveznicu niže.