Metalne konstrukcije


H-metal metalna konstrukcija


Metalne konstrukcije se primjenjuju u zgradarstvu za garaže, nebodere, krovišta, nadstrešnice, skele i slično, u mostogradnji i hidrogradnji te za transportna postrojenja, spremišta, rudarska i metalurška postrojenja, stupova različitih namjena i slično. Najzastupljeniji metal je čelik dok se aluminij primjenjuje kad vlastita težina konstrukcije ima presudno značenje. Izrađuju se od nosača, štapova, lamela, limova, cijevi i specijalnih profila. Obično se izvode kao ravninske ili prostorne rešetke, grede i okvirni nosači, a specijalne sustave čine viseće, spregnute i prednapregnute konstrukcije. Modernom proizvodnjom je omogućena proizvodnja različitih vrsta konstrukcija, od jednostavnih do složenih. Metalne konstrukcije možete iskoristiti za veće gospodarske objekte poput skladišta i proizvodnih hala, ali i za manje objekte poput šatora, nadstrešnica ili montažnih garaža. S H-metalom možete biti sigurni u kvalitetu proizvedenih metalnih konstrukcija te njihovu montažu. Postoji mogućnost izrade po mjeri, ali se moraju dostaviti točni podaci za izradu.
Prednosti metalnih konstrukcija


Čvrstoća, elastičnost, plastičnost

Čvrstoća, elastičnost i plastičnost jesu razlog zašto je metal vrlo pogodan za nosive konstrukcije. Nude se pocinčani profili iz vlastite proizvodnje.

Način izrade i sklapanja elemenata

Budući da se metalne konstrukcije izrađuju kao više lakših dijelova koji se potom spajaju, omogućen je lagan transport do gradilišta neovisno o udaljenosti te brza montaža vijcima na gradilištu. Ne zahtijevaju održavanje te je nosivost jednaka kao i kod masivnih konstrukcija.

Ekonomičnost

Osiguravanje trajne i kvalitetne zaštite uz odličan omjer cijene i kvalitete. Cijena je povoljna zbog manje težine materijala. Brzi rokovi isporuke.

Uz metalne konstrukcije brzo i jednostavno sagradite objekt!

H-metal metalne konstrukcije